Subsidievormen
Subsidiekalender
Subsidieoproep Onderzoeksproject aandoeningoverstijgend

De Hersenstichting stelt 1 miljoen euro beschikbaar voor een onderzoek dat zich op oplossingen richt voor meerdere hersenaandoeningen. Kruisbestuiving en samenwerking moeten centraal staan in het onderzoeksproject om zo samen tot impactvolle resultaten voor mensen met hersenaandoeningen te komen.

In deze oproep staan kruisbestuiving en samenwerking centraal. De Hersenstichting stelt €1 miljoen beschikbaar voor een aansprekend onderzoeksproject:

• dat aandoening overstijgend is en zich richt op tenminste twee verschillende hersenaandoeningen
  • waarin nieuwe samenwerkingsverbanden worden gevormd en door alle voor het eindresultaat relevante partijen, waaronder ervaringsdeskundigen en eindgebruikers, samengewerkt wordt
  • waarover de Hersenstichting tussentijds kan communiceren.

Lees hier meer over deze subsieoproep